Bekers graveren

Met de Rayjet kunt u afbeeldingen en tekst op bekers, awards en trofeeën graveren van allerlei materialen. Medailles van metaal, trofeeën van glas en kunststof bekerplaatjes  - wat voor materiaal u ook wilt beschrijven, met de Rayjet bent u er klaar voor.
Graveren van trofeeën

Welke materialen kan de Rayjet graveren?

Steen trofee
Met de Rayjet kunt u allerlei materialen graveren. Het volgende overzicht toont de materialen die het meest worden gebruikt voor lasergravures voor bokalen en trofeeën.

Trofeeën supersnel markeren

Gegraveerde medaille
Gegraveerde medaille
Het grote voordeel van lasergravures is de snelheid van het bewerkingsproces. Met de Rayjet kunt u teksten en afbeeldingen met slechts een druk op de knop naar de lasermachine sturen en beginnen met graveren. U hebt daarvoor geen sjablonen of inspansystemen nodig. In vergelijking met andere beletteringsmachines kunt u met de Rayjet-lasergraveermachine uw productietijden aanzienlijk verkorten.

Minimaal onderhoud

Graveren van trofeeën
Graveren van trofeeën
Medailles en bekers graveren gebeurt volledig contactloos. Daardoor ontstaat geen mechanische slijtage aan het apparaat, wat een lange levensduur van de lasergraveermachine garandeert. Het enige wat u hoeft te doen is regelmatig de focuslens van de Rayjet schoonmaken, meer onderhoud is niet nodig.

Hoe werkt de Rayjet-lasergraveermachine?

Rayjet lasergraveermachine
Rayjet lasergraveermachine
De Rayjet werkt ongeveer net zo als uw kantoorprinter. U stuurt uw graveerbestand rechtstreeks vanuit het grafische programma dat u gebruikt naar de laser. Als u het materiaaltype hebt geselecteerd, kunt u al beginnen met het laserproces. Meer informatie over de Rayjet vindt u op de productpagina.

Neem contact met ons op

Contact Rayjet laser
Hebt u vragen over bekers graveren of over de Rayjet? Neem gerust contact met ons op. We bespreken uw wensen graag met u of kunnen een materiaaltest voor u uitvoeren. Als u geïnteresseerd bent, doen wij u graag een passend aanbod.