Promotionele producten

De Rayjet is heel geschikt voor personalisatie van promotieartikelen van allerlei materialen door er een logo, afbeelding of tekst op te graveren. Op metaal, kunststof of textiel - met de Rayjet maakt u in slechts een paar minuten een lasergravure. Typische toepassingsgebieden voor reclameartikelen zijn teksten en gravures op balpennen, USB-sticks, aanstekers en T-shirts.
Laser markeren balpennen

Welke materialen kan de Rayjet graveren?

Gepersonaliseerde promotieartikelen
Met de Rayjet kunt een groot aantal verschillende materialen graveren en markeren. Hieronder staan de materialen die het meest worden gebruikt voor lasergravures.

Promotionele producten supersnel markeren

Lasermarkeren van relatiegeschenken
Lasermarkeren van relatiegeschenken
Het grote voordeel van lasergravures is de snelheid van het bewerkingsproces. Met de Rayjet kunt u teksten en afbeeldingen met slechts een druk op de knop naar de lasermachine sturen en beginnen met graveren. U hebt daarvoor geen sjablonen of inspansystemen nodig. In vergelijking met andere beletteringsmachines kunt u met de Rayjet-lasergraveermachine uw productietijden aanzienlijk verkorten.

Nauwkeurige fotogravure

​Gegraveerde visitekaarthouder
​Gegraveerde visitekaarthouder
Door de hoge precisie van de laser kunt u met de Rayjet ook gedetailleerde foto's graveren op promotieartikelen. U kunt daarvoor elke gewenste foto gebruiken. Deze hoeft alleen te worden omgezet in grijstinten.

Hoe werkt de Rayjet-lasergraveermachine?

​​Markeren van promotionele producten
​​Markeren van promotionele producten
De Rayjet werkt ongeveer net zo als uw kantoorprinter. U stuurt uw graveerbestand rechtstreeks vanuit uw grafische programma naar de laser. Als u het materiaaltype hebt geselecteerd, kunt u al beginnen met het laserproces. Meer informatie over de Rayjet vindt u op de productpagina.

Neem contact met ons op

Contact rayjet laser

Hebt u vragen over lasergraveren van promotionele producten of over de Rayjet? Neem gerust contact met ons op. We bespreken uw wensen graag met u of kunnen een materiaaltest voor u uitvoeren. Als u geïnteresseerd bent, doen wij u graag een passend aanbod.